Андреа спи с Библията под възглавницата. Причината за това не е само, защото е вярваща, а защото смята, че тя я предпазва, когато вижда разни работи, както многократно е намеквала.

 

Оказва се, че тя не просто е имала наблюдения, които биха притеснили преобладаваща част от феновете й, а е преследвана от пророчески сънища и предчувствия още от малка.

Именно под тяхно влияние през 2003 г. споделила на майка си, че дядо й може да падне и да издъхне в коридора на дома си. Дни след това предупреждение, възрастният мъж наистина починал точно там, където предрекла Андреа.

 

Пророчески сънища и предчувствия преследват Андреа

Две години по-късно, тя предусеща и кончината на баба си. Този път, както си стояла у дома, усетила вледеняващ студ. Веднага отишла при възрастната жена, която от известно време била на легло и я открила издъхнала.

 

Не след дълго Андреа отново сразила с пророчески способности – предупредила приятел да внимава, тъй като ще се случи нещо лошо. Познала, но се оказала, че опасността не грози него, а негов близък, който изгубил живота си в катастрофа.

Всички нейни близки са наясно с пророческите й сънища и предчувствия. Преди години майка й я завела при човек, наясно с материята, който казал, че Андреа е „много стар дух и вижда много напред в бъдещето“. Самата тя неведнъж е споделяла, че в сънищата си е говорила с всички свои близки. Така например дядо й я успокоил, че е на по-хубаво място и й казал да не се тревожи.

 

Категорична е, че в този живот понасяме последствията на това, което сме пожелали, преди да се родим… „Поискал си, защото изкупуваш грешка. Това е пътят на изкуплението, да стигнем по-близо до Господ“, заключава тя.

Източник: Уикенд