Митака от „София ден и нощ” живее извън закона, въпреки че е разпознаваемо лице и лесно може да бъде уловен от властите. Него обаче го интересува само да печели пари, без да полага никакъв труд, защото по природа е мързелив.

За целта обаче Кристиан Кирилов използва жените, с които спи. В момента това е нашумялата от „Игри на волята” Денислава Велкова, която е станала истинска жрица на любовта заради пишман актьора.

Митака се е превърнал в истински сводник на гаджето си, разказват потресени негови познати. Намирал й платежоспособни господа, на които предлагал тялото на Дени на час срещу пари. Възможно най-голямото унижение за нея. Тя обаче се принуждавала да изпълнява всичките му заръки, защото я заплашвал, че ако не се подчинява, ще я спука от бой и дори може да я убие.

Велкова била много разочарована от Кристиан, всеки ден плачела от болка, че любимият й се е оказал сводник, но толкова много се страхувала от него, че не смеела да не се отдава на мъжете, които той й намира. На всичкото отгоре Кирилов не й давал и стотинка, а прибирал цялата печалба и сам й купувал храна и дрехи, колкото да не умре.

Хората, които някога са се докосвали до Кристиан Кирилов, са категорични, че той има някакви комплекси към жените. Още от малък смятал, че те стават само за секс и не ги уважавал. Затова не е чудно, че днес е сутеньор.

Източник: Crimesbg.com