Васил Михайлов, който нашумя като най-големия побойник на Перник, продължава да демонстрира своя садизъм. Прокурорският син не спира със заплахите по адрес на онези, които са го ядосали под една или друга форма.

Сега на неговия прицел е приятелката му Боряна. По-скоро бившата, защото тя го напусна, след като той стана криминално проявен официално и влезе в зад решетките.

Бубето, както я наричат приятелките й, се е опитвала да напусне Васко неведнъж, но той й е оказвал психически тормоз и не й е давал да го остави. Когато влязъл в затвора, тя видяла идеалния шанс да се освободи от него и започнала връзка с футболиста на местния „Миньор” Божидар Чуканов.

След като излязъл на свобода и разбрал, че Боряна му слога рога, Васил откачил. Тогава психопатията у него отново се обадила и започнал да заплашва наред.

„Ще я хвана и ще я убивам бавно и мъчително, докато припадне от болката. А на тъпкача й ще счупя и двата крака, за да не може да играе повече никога”, заканвал се прокурорският син.

Припомняме, че той има проблеми с правосъдието от година и 3 месеца. Прекара в полицейския арест цялата зима, но явно не си е взел поука и продължава да е заплаха за обществото.

Източник: Crimesbg.com