Ученикът от Перник Васил Михайлов продължава да търпи ударите на затворниците в Централен софийски затвор. 18-годишното „леке”, което преби половината Перник, сега горчиво съжалява за действията си, защото те го срещнаха с далеч по-опасни от него мъже.

Само преди няколко седмици ви информирахме, че прокурорският син е бил спукан от бой зад решетките от бивш боксьор. Побоят над него е продължил и от страна на други затворници, а надзирателите оставяли да бият тийнейджъра на воля, защото и те го мразели, както писахме вече.

Отношенията между Васил и останалите престъпници започват да минават в следващата фаза. Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди се заканвали на малкия бияч, че ще го направят своя жена в затвора. Те вече обмисляли сексуалните гаври, на които възнамерявали да го подложат.

В затвора шеги няма. Щом някой обещае или се закани да направи нещо, върши го. Затова „келешът”, който се надсмиваше над закона, сега търпи възмездието на съдбата.

От началото на годината не са спрели побоищата над Михайлов. Зад решетките никой не го пощадява за това, че е прокурорски син и има пари. Напротив, дори още повече са го намразили заради това, а и заради наглото му поведение.

Двойният убиец Георги Семерджиев, който прегази две млади жени през лятото, е счупил носа на прокурорското синче в миг, в който всички му се били нахвърлили да го бият.

Припомняме, че връзките и парите на баща му бяха напът да спасят Васил от затвора, но той се самозабрави и на практика сам се закопа. Беше пуснат под домашен арест, когато публично призна, че не го спазва, което го върна зад решетките.

Жертвите на Михайлов в Перник са десетки. Той преби множество мъже, и ти без кой знае каква причина, просто го дразнели.

В затвора обаче си намери майстора и не е изключено да излезе от там с рокля.

Източник: Crimesbg.com