Сега е моментът да заредите гардероба си за следващата зима, възползвайки се от големите намаления по моловете и търговските центрове, които са между 50 и 70%. Мнозина предпочитат да купуват сега пуловери и якета, вместо на високи цени в края на годината.

 

Добре би било обаче да не се хвърляте на първото видяно намаление, а да обиколите, преди това. Със сигурност ще видите и по-интересни предложения, при това на същите ниски цени. Към момента бихте могли да си купите пуловер или дебела блуза на цена около 20-тина лева, а на места те се продават дори за под 10 лева за брой.

 

Сега е моментът, в който можете да се сдобиете най-изгодно с връхна дреха – яке, грейка или палто, които по принцип са най-скъпи. Към момента можете да си купите от най-плътните пухени якета, при това с добра кройка на цена от около 80 лева. Разбира се има и далеч по-евтини варианти – между 30 и 40 лева.

 

Освен това търговските обекти изобилстват от плътни панталони в най-различни варианти на цени между 15 и 19 лева. Масово обаче магазините пуснаха и модели по 12 лева, но за този вариант ще ви се наложи да поровите повече из щендерите, за да откриете нещо наистина подходящо за вас. Колкото и да не ви се вярва, можете да се сдобиете с приличен плътен панталон срещу 9 лева.

 

В магазини като „Теранова“ пък бихте могли да откриете риза на цена от 4.90 или рокля за 7 лева, но това само при условие, че не сте твърде претенциозни. 

При пуловерите офертите също са доста примамливи – мъжките модели се търгуват на цена между 12 и 14 лева.

 

Актуалните модели пуловери от последния сезон са намалени на 16 лева. Истинско бинго обаче са блузите по 3.90 и 4.90, което си е направо жълти стотинки. 

Модните якета жилетки, които са комбиниран актуален вариант се търгуват за под 40 лева, а тези от екокожа са намалени наполовина. Срещу сумата от 54 лв. пък бихте могли да се снабдите с почти професионална алпийска грейка, която е достатъчно топла, че да ви върши работа и на над 2000 метра височина в планината.

Източник: Уикенд