Проблемите, в които Кирил Петков се забърка, откакто влезе в политиката, са оказали видимо въздействие върху неговата съпруга Линда. Тя е натрупала поне 15 килограма само за около година. Въпреки че Линда подчертава, че те са отделни личности и нейната работа няма нищо общо с неговата, скандалите, в които той периодично се забърква, очевидно се отразяват и на нея.

 

Проблемите на Кирил Петков съсипаха жена му

Само преди малко повече от година Линда Петкова беше сияйна, очарователна и изключително приятна дама, която изглеждаше като визитна картичка на здравословното хранене. Тя никога не е била изключително слаба, но се грижеше за своето хранене и избягваше глутена и захарта.

 

Това впечатление ѝ донесе симпатиите на публиката в предаването "Мастършеф" през 2020 година. Наскоро тя пусна и кулинарна книга, в която събра авторски здравословни рецепти.

 

Въпреки че Линда Петкова продължава да бъде усмихната и жизнерадостна, е видимо, че не изглежда като преди. Тя е наддавала, изглежда подпухнала и недоспала – с други думи от предишното й излъчване няма и следа. Това дава ясно да се разбере, че канадката не се чувства добре, а причината за това вероятно са проблемите на съпруга й.

 

Линда гостува в предаването "Тази събота" по бТВ миналата седмица, когато бе попитана как ситуацията около мъжа й влияе на нея, тя отговори: "Ние сме отделни хора". Подчерта, че е работила по кулинарната си книга повече от година и не смята, че трябва да отлага издаването й само защото Кирил има проблеми.

 

"Това е моята работа, моят живот със семейството, с децата – това е енергията на тази книга и е нещо отделно от неговия живот", заяви тя.

Линда не коментира други детайли относно начина, по който преживява скандалите около съпруга си, но от външния й вид е ясно, че никак не й е леко.

Източник: Уикенд