Не може да не отбележим, че откакто Петър Дочев стана водещ на „Преди обед“ по bTV, творческата му кариера рязко разцъфтя.

 

Доскоро почти никой не знаеше името на актьора, а днес се готви за роли в цели три сериала. Освен това репетира и за театрална премиера през декември. И целият този кариерен възход настъпи в рамките на 3 месеца – тоест откакто започна работа в телевизията.

 

Припомняме, че Сашо Кадиев напусна „Преди обед“, тъй като ангажиментите му пречеха да поеме към нови актьорски предизвикателства и играеше само в старите си представления. Очевидно обаче този проблем не стои пред наследника му Петър Дочев, дори напротив. Именно след като блесна на тв екрана и стана разпознаваем за повече зрители, той се затрупа с нови роли.

 

Само преди дни, той се похвали, че е приел предложения за снимки в цели три сериала, но към момента отказва да издаде кои са те. Най-вероятно обаче става въпрос за продукции на bTV, тъй като медията едва ли би го пуснала да се ангажира в чужда продукция. Вероятно, ако си позволи такава екстра, ще трябва да плаща непосилни неустойки. Съдейки обаче скоростта, с която медията пуска новите си сериали, по всяка вероятност ще трябва да почакаме поне няколко години, докато видим Дочев в някой от тях. Независимо от това интересът на режисьорите към него е огромен. Доскоро единственият сериал с Дочев, който широката публика бе виждала, бе пътят на честта по Нова тв, където той влезе във второстепенна роля.

 

„Преди обед“ уреди с роли Петър Дочев

Другият фаворит за овакантеното от Кадиев място – Кирил Недков можеше да се радва на същия успех, ако не бе отказал да работи в bTV. Както вече сме отбелязвали, именно той е бил фаворитът на медията за водещ на „Преди обед“, но той е предпочел свободата да играе във всички продукции, които му харесат, без да се съобразява по коя телевизия ще бъдат излъчени.

 

Към днешна дата зрителите го гледат в „Алея на славата“ по Нова тв като асистен на героя на Деян Донков.

Сашо Кадиев пък, който напусна bTV заради актьорската си работа, засега има само една нова театрална продукция – в Малък градски театър „Зад канала“ и не е съобщавал за нови сериали. Знае се, че заради „Преди обед“ е отказал роли в цели два сериала, които обаче са му предлагани, докато все още бил на малкия екран. Дали интересът на режисьорите към него ще се запази и след като слезе от екран обаче, не е ясно.

Източник: Уикенд