Диана Димитрова, която нашумя с ролята си в „Откраднат живот“ преди няколко години, хвърли истинска бомба с разкритието си, че е била зверски пребита. Тя разкри за нещо, което й се е случило преди 5 години, но което я преследва и до днес.

Актрисата не разкрива името на своя насилник, тъй като явно все още я е страх от него. Тя споделя само, че е сред авторитетите в българското кино и я е пребил пред много хора по време на снимки и никой нищо не е направил. Свидетелите са реагирали по най-бездушния начин.

Цели 5 години Диана е мълчала, защото, когато са я пребили, тя тепърва е прохождала в професията и я е било страх, че ако подаде жалба, с кариерата й като актриса ще бъде свършено.

Разбира се, това нейно решение преди 5 години изглежда като грешка. За едната кариера да търпиш подобни зверства и унижения върху себе си, това значи, че ти самата нямаш самоуважение и си амбициозна до болка, буквално!

Днес Димитрова вече е известна и има сили да се бори срещу подобни деяния. Тя разкрива за побоя и от страх да не би същият отново да й посегне, като се заканва, че ако го направи, този път ще го вкара в затвора.

По снимките, които е публикувала и които излагаме на вашето внимание, се вижда, че ударите са били в областта на очите, скулите и ръката. Там са синините й.

Струва ли си да оставиш един насилник да се измъкне, за да станеш известна, се пита в загадката. Именно това е направила Диана Димитрова, която е преглътнала унижението, за да пробие като актриса. Недопустимо деяние, а лошото е, че за него може да са платили и други момичета след нея, защото насилникът едва ли е спрял с нея. Обикновено на такива агресивни хора им е в кръвта да налитат на бой и без това не могат да живеят.

Вижте цялата публикация на актрисата във Фейсбук: