Шокиращи кадри заляха интернет пространството. На тях се вижда как двойка съвсем невъзмутимо прави секс на публично място. Предполага се, че участниците са пиян турист и проститутка.

Случаят се развива в известния курорт на Тайланд Патая. Свидетел е станал бездомен мъж на около 50 години, като негов приятел е успял да заснеме няколко кадъра. Той е възмутен от поведението на чужденците, като ги определи на „отвратителни“.

Двойката се е забавлявала повече от 30 минути без да се съобразява с минаващите пешеходци и коли. Според някои коментари, те са били твърди пияни, за да осъзнаят изобщо, че се намират на публично място.

Туристът е от Англия, това е чул свидетеля на случката. Жената е от Тайланд, а според свидетеля двойката си поговорила някакво време, след като приключили с другото.

Кадрите са предадени в полицията, от където издирват извършителите, за да им бъде съставена глоба за непристойното поведение. Англичанинът е обявен за издирване и полицията смята, че ще бъде открит лесно, ако все още се намира в Патая.

Тайланд е известна дестинация за туристите, търсещи любовни ласки. Държавата се смята дори за една от най-разпознаваемите секс-дестинации в света. Посещава се от милиони туристи през годината.

Източник: blitz.bg

Потрес: Заснеха пиян да прави секс на тротоара (СНИМКИ 18+)

Потрес: Заснеха пиян да прави секс на тротоара (СНИМКИ 18+) - Снимка 2

Потрес: Заснеха пиян да прави секс на тротоара (СНИМКИ 18+) - Снимка 3