След като взе неочакваното решение да напусне сутрешния блок на bTV, Биляна Гавазова започна работа във верига хранителни магазини „Кауфланд“ и стана негово лице.

 

Потресаващите й разкрития обаче взривиха аудиторията. Феновете й се чудят и маят каква заплата са й предложили в „Кауфланд“ като е ясно, че в bTV вземаше тлъст хонорар.

 

Потрес: Неочакваните действия на Биляна Гавазова

Всяко ново начало обаче изисква жертви. Бившата водеща признава, че е ставала за работа в 02.30 ч. Тя филтрирала риба и се справила доста успешно. Издържала няколко часа на температура под нула градуса.

 

Всичко това Гавазова призна в собствения си YouTube канал. Видеото обаче според зрителите е плашещо. На кадрите се вижда дете, което е набутано в кабинка за багаж и яде сладолед. Някой определиха този акт като смешен, а други пък се заканиха да сезират социалните. Малчуганът обаче кротко се забавлява в тази ситуация, въпреки че явно е наказан.

 

Близките на Биляна били твърдо против тя да напуска телевизията, но тя не послушала никой. Дори се скарала с баща си. Казала му, че иска да е спокойна и щастлива и да има време за семейството си.

 

Бившата журналистка се впусна и в собствен бизнес. Основа рекламна агенция, която се занимава със социални медии.

 

Опитала да работи и като учителка. Тя преподавала на седмокласниците. Целта й била да им предаде своя житейски опит и да помогне на малчуганите в избора на професия.

Източник: blitz.bg