След като публикувахме десетки разкази на озлочестени клиенти, чиято почивка в спа хотел “Катарино”-Разлог се е превърнала в истински кошмар заради сибирския студ в стаите, застоялата и развалена храна, грипозен персонал, платени шафрантии и мърляви сервитьори, наш читател ни изпрати клипове, показващи кое е новото рекламно лице на комплекса. Видеата от TikTok са придружени с кратък коментар: “Тази я лашкаха по корабите. Сега тя лашка кревата на милионера Иван Чапов”.

 

Редакцията ни определено отказва да толерира подобен неуважителен към жените изказ, но пък любопитството ни бе провокирано коя е русата фурия Анна Овчарова, чието препълнено с филъри и филтри лице грее на инфлуенсърските заставки за спа хотел “Катарино”. Вече не толкова младата дама наистина се препитава с изнасяне на вариететни програми по круизните кораби, а самата тя се представя в Интернет като актриса и певица.

 

Хора от шоубизнеса подшушнаха, че родената във Варна хубавица давала мило и драго да пробие на родната сцена и не жалела сексапил да впечатли местни продуценти и кино режисьори. Дали заради слаб талант или липса на сериозни оферти, Анна се принудила да тръгне по море, сключвайки контракт с някои от най-оборотните круизни компании. Там всяка вечер тя била длъжна да весели отегчени, но за сметка на това неприлично богати пенсионери, пеейки, свирейки и танцувайки в оскъдно облекло.

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов?

Чат-пат изнасяла и “театрални представления”, повечето от които - с райбер, в луксозните каюти. Нейна посестрима с дълъг корабен стаж потвърди, че шантонерките имали негласно задължение да придружават заможните джентълмени до стаите им, а щом изгасят лампите - да се раздават като за последно. Това включвало не просто стрийптийз и класически ласки, но доста извратени прийоми за клюмналата ерекция на старците.

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов? - Снимка 2

 

Накратко - старлетки  като Анна Овчарова трябвало да изтърпяват отвратителни мъчения и да вършат откровени гнусотии, които дори ние не смеем да изречем от жал към по-чувствителните ни читатели. Например клиентите най-често искали момичетата да им бъркат там, където слънце не огрява и да ги обладават с пенис-колани. Кое от всички извращения било вписано в длъжностната характеристика на Анна - само тя си знае.

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов? - Снимка 3

Дали защото вече наближава солидна за корабни ласки възраст или сама не е изтърпяла униженията, но е факт, че от известно време г-ца Овчарова се подвизава на родна земя, представяйки се като творец-инфлуенсър. Може би в това си качество е била забелязана от боса на  “Хидроенергийна компания” АД Иван Чапов, който притежава хотел “Катарино” в Разлог. Там русокоската е била поканена да пее на връх Нова година, а дни по-късно пусна серия от рекламни клипчета колко е хубава храната и колко е чист басейна в комплекса. Самата тя се била похвалила пред свои колежки, че е уловила в мрежите си едра риба и скоро можела да се пенсионира от пеенето, пък току виж и да надуе корема.

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов? - Снимка 4

Няма спор, че Иван Чапов е сред най-солидните бизнесмени не само в Благоевград, но и на национално ниво. Неговата “Хидроенергийна компания” строи соларни паркове по цял свят, а печалбите реинвестира в СПА бизнеса у нас. Успешните му мощности са  пpeдимнo в дaлeчни и чecтo eĸзoтичнo звyчaщи дecтинaции ĸaтo Чили. “Хидроенергийна компания” мoжe дa ce пoxвaли ĸaтo пoдизпълнитeл нa пpoeĸти в мнoгo дpyги тoчĸи нa cвeтa ĸaтo CAЩ, Йopдaния, Япoния и, paзбиpa ce, Eвpoпa. B бъдeщe плaнoвeтe й пpeдвиждaт изгpaждaнeтo нa пapĸoвe в Meĸcиĸo, Hигepия и Aбy Дaби. Дo мoмeнтa 1528 мeгaвaтa oт фoтoвoлтaичнитe мoщнocти, инcтaлиpaни пo cвeтa, ca дeлo имeннo нa блaгoeвгpaдcĸaтa фиpмa, a oщe 232 мeгaвaтa ca в пpoцec нa изгpaждaнe.

Потрес! Инфлуенсърката “на повикване” Анна Овчарова рекламира западналия спа хотел “Катарино” в Разлог по покана на боса Иван Чапов? - Снимка 5

Определено господинът е желана партия за всяка изгряваща, или пък залязваща старлетка като Анна Овчарова. Както се казва - като се обичат, нека се вземат.

 

Източник: crimesbg.com