Преди осем години, след окончателното им раздяла, последната официална партньорка на Слави Трифонов, танцьорката Мартина Огнянова, разкри интересни подробности за техния съвместен живот. Тя сподели своите изживявания във видео, публикувано в социалната мрежа Facebook.

Последната жена до Слави – Мартина, не издържа и призна всичко: Всяка вечер бях в сълзи!

Мартина, която бе част от балета "Магаданс" в "Шоуто на Слави" за значителен период, разказа за своето съжителство с Трифонов. Тя призна, че животът й изглеждал като приказка отстрани, тъй като е била с много известен и влиятелен мъж в България. Той имаше всичко, което можеше да поиска, включително и нея.

Последната жена до Слави – Мартина, не издържа и призна всичко: Всяка вечер бях в сълзи! - Снимка 2

Мартина разкри, че техният връзка продължила седем години и всичките й приятелки мечтали за нещо подобно. Те обсъждали начина, по който тя се държала и какво го точно я правило интересно за мъже като него. Близките ѝ хора също били щастливи, защото отстрани всичко изглеждало перфектно. Трифонов беше мъж, който притежава всичко - финансови възможности, влияние, власт и известност.

Въпреки това, Мартина разкри, че двамата роли, които трябвало да следват, за да построят "прекрасния свят" в "прекрасния палат", в който живеят. Те се старали да направят всичко да изглежда перфектно за другите отвън, но вътрешно тя не се чувствала така. Имало е много нощи, прекарани в плач, а тя често се усещала самотна и под постоянен контрол.

Мартина разкри, че била контролирана постоянно и че живеела изцяло според правилата на Трифонов. Въпреки че не обичала ревността, тя осъзнавала, че нещо не е наред. Изживявала е не малко моменти, в които трябвало да прави неща, само защото той го искал така.

Но срещата с бъдещия ѝ съпруг Коко била преломна точка за нея. Те започнали да се срещат и оттогава станали неразделни.

Последната жена до Слави – Мартина, не издържа и призна всичко: Всяка вечер бях в сълзи! - Снимка 3

В момента тя вече не се занимава с танци, а със съпруга си Коко имат 3 деца и развиват общ бизнес, свързан козметични продукти. Тя се чувства щастлива с мъжа си, който определя и като приятел.

Източник: blitz.bg