Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев стана баща за трети път в понеделник вечер.

Оказва се обаче, че не само зрителите, а и колегите му останали изненадани от новината. Третата рожба на Бакърджиев е момиченце. Детето носи името Бориса и се е появило на бял свят с мерки 2.800 кг и 50 см.

Бакърджиев отбелязва, че и бебето и майката са добре. Фактът, че се появи броени часове след паметното събитие на работното си място, накара колегите му да го поздравят. Те са изненадани, че не си е дал никакво време да го отпразнува.

Бакърджиев отбеляза, че има две момчета и му е било време за момиче. Той обаче не каза нищо по повод на майката на третата му рожба. 
Колежката му Натали Трифонова също остана в ступор от новината и дори не успя да скрие изненадата си пред камерите.

За момента все още е мистерия кога точно Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев са се развели. Последните им общи снимки са от 2020 г., след което бившата миска публикува само свои снимки или пък такива с децата си, но без Бакърджиев.

Оказва се, че Петър Бакърджиев е скрита лимонка – той е кръшкал на Гергана, докато тя все още му е била законна половинка. 
И до ден днешен никой не може да си обясни с какво спортния журналист привлича жените като с магнит. При това не трябва да пренебрегваме факта, че всичките му връзки са с красавици. 

Факт е, че не може да се похвали нито с красота, нито с тяло, но пък за сметка на това е истински плейбой. Припомняме, че имаше връзка дори с новинарката Виктория Петрова, но тя приключи твърде бързо. 

Междувременно, колкото и Бакърджиев да се опитва да държи новата си изгора, която го дари с момиче, истината излезе наяве. Тя се казва Кристина Иванова. Завършила е Техническия университет в Габрово, а в момента учи Финанси във Висше Училище по Застраховане и Финанси.
Източник: Уикенд 

Поредната манекенка след проститутката от „Визаж“ Гергана Гунчева роди дете на женкаря Петър Бакърджиев

Поредната манекенка след проститутката от „Визаж“ Гергана Гунчева роди дете на женкаря Петър Бакърджиев - Снимка 2

Поредната манекенка след проститутката от „Визаж“ Гергана Гунчева роди дете на женкаря Петър Бакърджиев - Снимка 3

Поредната манекенка след проститутката от „Визаж“ Гергана Гунчева роди дете на женкаря Петър Бакърджиев - Снимка 4

Поредната манекенка след проститутката от „Визаж“ Гергана Гунчева роди дете на женкаря Петър Бакърджиев - Снимка 5