Вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова не е на себе си от мъка. Преди часове тя изгуби най-близкия си и обичан човек в живота - своя баща. Самата Бояна съобщи за трагедията в нета преди броени минути като смени профилната си снимка с жалейка.

Поредна мъчителна загуба: Бояна Шарлопова изгуби най-близкия си човек! (подробности + СНИМКИ)

Бояна публикува и снимки със своя татко, над които написа, че това е най-добрият баща на света. "Ти беше най-добрият, най-прекрасният баща на света. Ти ме научи да обичам живота, научи ме на всичко. Не мога да опиша колко боли. Обичам те завинаги", плаче хубавата вдовица на бизнесмена Шарлопов.

Таткото на Бояна си е отишъл много рано, тъй като е бил едва на 70 години. Подобно бе и нещастието й със загубата на Стефан Шарлопов, който напусна света много млад, само на 55 години. Припомняме, че бизнесменът почина в съня си, а Бояна разбра страшната истина, когато се събуди до него на сутринта.

Вече четири години минаха от кончината на Шарлопов, а вдовицата му още няма нов мъж до себе си, поне не е представила такъв пред обществеността. Тя се грижи за децата им и заедно с първородната щерка на Стефан управляват бизнеса му.

Сега потребителите изказват съболезнованията и подкрепата си за баща й, правим го и ние! Светло да му е и да почива в мир!