Причината, поради която се стигна до тежкия инцидент в Слънчака по всяка вероятност е младост и неопитност на водача. Неговият стаж зад волана е едва една година. В съчетано с момент на невнимание – резултатът е на лице.

Пробите му за алкохол и наркотици, са отрицателни, стана ясно от думите на гл. инсп. Иво Терзиев от местното полицейско управление.

 

Полицията разкри що за водач е баровецът, сварил с казан за царевица жена в Слънчев бряг (ВИДЕО)

Припомняме, че бургазлията подкара АТВ в Слънчака в понеделник. Младежът се заби в павилион за хранителни стоки, след като изгуби контрол над управлението. Случката се разигра пред хотел „Олимп“. От удара, в павилиона се е преобърнал казан с вряла вода, в който се е варяла царевица.

Терзиев добави, че няма информация преди това младежът да е тестван от неговите ръководи

 

Полицаят добави, че вече не са редки случаите с електрически АТВ-та и тротинетки, а освен това трафикът в Несебър и Слънчев бряг вече е доста натоварен. По случая е образувано досъдебно производство и е съставен акт на нарушителя.

 

Пострадалата жена вече е стабилизирана и изведена от реанимация, но се налага лечението й в болница да продължи. За щастие животът й е извън опасност.

Източник: blitz.bg