Полицайката, която стана популярна като дясната ръка на изверга Георги Семерджиев, днес вече е семейна жена. Има си бебе и мъж до себе си, който също е в системата на МВР.

Запознати обаче разкриват, че Симона Радева не е искала да става майка на възраст под 30 г., но само така може да избегне затвора на този етап. Ето защо в  момента го играе на грижовна майка.

Тя отдавна вече не работи в МВР и не е ясно как са допуснали такъв човек да служи в полицията. Не е ясно и как се издържа понастоящем, а сега има и още едно гърло за хранене.

Съдебната ни система е в плачевно състояние. Ако присъдата на Симона бъде под 4 години, тя може изобщо да не влезе в затвора, а да се размине с условно наказание. Полицайката обаче е решила да се подсигури, като роди бебе. Както е известно, майките на кърмачета получават предимно домашен арест.

Радева се прави сега на голяма майка, без дори да се замисля за двете майки, които бяха почернени завинаги от изрода Семерджиев, който уби дъщерите им, а тя му помогна да се укрие. Припомняме, че във фаталната нощ Симона му е донесла стълба и други вещи, за да го спаси от силата на закона.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com