Разкритията около случая с двете зверства, които извърши Георги Семерджиев на 5 юли 2022 г., показват все повече, че нашата държава е прогнила отвътре. Двойният убиец е имал чадър не само от МВР, но и от Прокуратурата.

Това се разбра от камери, заснели как Семерджиев се опитва и в крайна сметка влиза в дома си след убийствата. На камерите първо се вижда полицайката – боклук Симона Радева, която донася стълба пред входа на Георги, след което си тръгва.

Малко по-късно Семерджиев, който току-що е убил на място 26-годишната Христина Дилева и 22-годишната Хариет Стефанович, се появява, но придружен от мъж. Един от разследващите разкри, че този мъж е прокурор, но засега името му няма да бъде оповестявано. Именно той е помогнал на Семерджиев да мине по стълбата, тъй като извергът  е бил прекалено дрогиран и пиян, за да успее да се качи сам.

Две семейства бяха почернени, защото държавата е съучастник на престъпниците. МВР и БП стоят зад Георги Семерджиев. Правели са го още преди убийствата, направили са го и след тях, което ги прави обект на раследване.

В момента Семерджиев е в Централен Софийски затвор, където не е долюбван от останалите и те постоянно се гаврят с него. Същата съдба чака и Симона Радев, и мнимия прокурор.

Източник: Уикенд