Макар Полина Гергушева да сключи брак с любимия си Борис през лятото, едва сега намери време да отиде на меден месец. Двамата със съпруга й са отпътували за Коста Рика, където са останали впечатлени от екзотичната природа и гостоприемството на местното население. Съпрузите обичат да пътуват по света, но докато синът им бе съвсем малък, нямаха тази възможност.

 

След сватбата водещата на bTV смени официално фамилията си и вече се представя с тази на съпруга си – Мечкуева. Тя сключи брак с благоверния си след 6-годишна връзка, а плод на любовта им е 3-годишният им син, носещ името на баща си.

 

Поли Гергушева се радва на закъснял меден месец

Чаровната блондинка се похвали с две сватби – църковна в Лозенския манастир „Св. апостоли Петър и Павел“ и граждански ритуал на открито в Елин Пелин. Благодари на колегите си, които не спират да й помагат и признава, че откакто е майка никак не й е лесно да съчетава професионалния с личния си живот и продължава да търси баланса между домашните си задължения и времето, прекарано с детето и подготовките за емисиите.

 

Преди да пробие в телевизията, блондинката е била модел, заради което се сблъскала с редица предразсъдъци. Участвала е и в конкурса „Мис България“ 2009 г., когато не печели титлата, но става подгласничка на победителката Антония Петрова.

 

Макар Поли да се слави като една от най-красивите водещи в bTV, е далеч от суетата. Докато била бременна със сина си качила 12 кг. и не успяла да ги свали веднага след раждането, но това не я тревожело. Към днешна дата Поли е в отлична форма, тъй като тренира йога и фитнес, а най-обича да кара колело с мъжа си.

 

Двойката обожава да пътува по света като най-впечатлени от посетените от тях места останали от пустинята Сахара, Коста Рика и Мароко.

Гергушева признава, че с любимия й бързо стигнали до идеята, че искат дете, а малкият Борис бил изключително спокойно бебе и не създавал главоболия на родителите си.

Нямала никакви съмнения, че иска да кърми отрочето си и го правила в продължение на 8 месеца, но началото било изключително трудно и болезнено за нея.

 

Хубавицата иска да научи сина си най-вече да бъде добър човек. Казва, че не е от амбициозните родители и вярва, че наследникът й сам ще открие своя път. Засега набляга единствено на книгите, макар малчуганът все още да не може да чете самостоятелно. Старае се всеки ден да му показва различна книжка и да я разглеждат заедно, разказвайки му истории по нея.  

 

За разлика от мнозина от колегите си, Гергушева не крие личния си живот и често показва снимки в социалната мрежа на съпруга си и детето им. Смята, че именно поради факта, че досега винаги е била открита, не е ставала обект на клюки.

Любовният й живот е лишен от пикантни истории. Единствената любопитна подробност от него е, че навремето имала връзка с тогавашния си шеф Венелин Петков, която обаче не продължила дълго, но запазили колегиалните отношения.

Източник: Уикенд