Съпругата на стария ни вече премиер - Кирил Петков се подигра хем жестоко, хем доста тънко и фино със спряганата му за любовница Лена Бориславова. Линда Петкова ясно показа коя е тя и коя е Лена, както и къде всъщност е мястото на бившата "дясна ръка" на министър-председателя.

Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Преди часове Линда пусна няколко щастливи семейни фотоса в мрежата, от които става ясно, че двамата с мъжа й са на неделна приятна разходка сред планината. Двойката е в село Говедарци, софийско, където се щрака и позира ухилена до уши.

Явно Петкова показва, че отношенията й с Кирил са все така добри, двамата се обичат и нищо не заплашва да им помрачи щастието. Най-малкото някаква си любовница и връзка, която е за хотела...

Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) - Снимка 2

"Браво на Линда, така се прави! Да си знае мястото тая малката пикла Лена. Защото всеки мъж е със слаби ангели, но за любовницата винаги остава малкото откраднато време и няколко часа под завивките. А съпругата е тази, която получава пълното внимание, присъствие, празници, уикенди и всичко друго с мъжа си", коментират в мрежите.

Принципно самата Линда рядко пуска подобни лични моменти в профила си, които не са свързани с политическата кариера на съпруга й. Така че това определено може да се счита като публичен шамар към съперницата й.