Крие ли изританият преди дни директор на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов палат на стойност 2 милиона лева само на 15 км от центъра на областния град – на ул. „Огоста” в кв. „Рудник”?

Въпросът зададе униформен служител от Бургас с изричното уточнение, че информацията вълнува всички служители на Вътрешното министерство в морския град.

Емил Павлов бе изхвърлен от поста шеф на ОД на МВР на 4 септември, като засега е ясно, че ще се присъедини към криминалистите в дирекцията. На шефския стол сяда Владимир Маринов, досега бе началник на 1-о РПУ в морския град.

Засега е ясно, че Емил Павлов е отстранен заради постъпили множество сигнали в дирекция „Инспекторат“ на МВР, че покровителствал ченгета, дирижиращи незаконния бизнес с продажбата на балони с райски газ в Бургас, Созопол и Слънчев бряг.

Информаторът подчерта, че е важно да се установи кой е собственикът на скъпарския имот на ул. „Отоста” в с. Рудник, което от 2015-а е квартал на Бургас.

Както и дали случайно цялата улица е опасана с охранителни камери.

За да е в крак с духа на времето пък съпругата на топ полицая яздела черен джип мерцедес за поне 50 000 лева, който без никакъв свян спирала пред Първо Районно в Бургас, доскоро под управата на Владимир Маринов, който седна в стола на Емил Павлов.

Източник: narod.bg