Единственото дете на певицата Софи Маринова се замеси в страхотен скандал. Лоренцо е издирван от полицията, след като срещу него има твърдения за превозване на мигранти.

Те са отправени от лицето Иван С., който се намира в ареста в момента. Той твърди, че известният син е в основата на цялата далавера с бежанците.

Разказът на Иван започва с това, че Лоренцо го е взел от строителен обект в София и го е закарал до Дебелт. Това сторил с автомобил БМВ.

В Дебелт обаче го оставил сам с мигрантите, дал му ключовете за „Сузуки Витара“, което било с пълен резервоар и GPS, за да може да отиде до поръчаното място и да се върне.

Колата била спряна край Русокастро, където отскоро имало нов граничен пункт, за който Лоренцо не уведомил Иван, а може и той самият да не го е знаел.

Арестантът е бесен на сина на Софка, чувства се измамен и подведен. Затова е готов да съдейства на органите на реда да се доберат до Лоренцо.

От 20-годишния младеж от ромски произход обаче няма и следа. В дома му не е открит, а майка му и пастрокът му мълчат за неговата дестинация.

Kliuki.bg успя да се сдобие с документ, който издава вината на Лоренцо. Оказва се, че малко преди случилото се той е взел под наем въпросното „Сузуки Витара“. Интересното е, че договорът е сключен на 04.09.2022 г., а крайната дата за плащане е 23.09.2022 г. - денят, в който бежанците са заловени.

Договорът е на името на Лоренцо Игнатов, а автомобилът е същият, който е бил заловен от граничарите. Това е пряко доказателство за участието на сина на Софка в цялата незаконна схема и явно неслучайно вече два дни се укрива.

*Щракнете върху заглавната снимка и после прелистете до следващата, където е снимката от въпросния документ!