След всичките си любовни завоевания, спортният журналист от bTV Петър Бакърджиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на дечурлига.

И Бакърджиев като Джизъса не си губи никак времето. Както вече стана ясно, той се сдоби с трето дете, при това от нова жена. Настоящата му половинка се казва Кристина Иванова и е значително по-млада от него.

Колеги на бившия баскетболист коментират шеговито, че той е мачото на медията. Действа с размах при жените и бързо се сдобива с наследници. Очевидно полага сериозни грижи за 
положителния прираст на нацията.

Кристина има дете от първия си мъж. Само преди няколко дни, тя дари репортера на бТВ с дъщеричка Бориса. Прясната майка е завършила Техническия университет в Габрово, а в момента учи „Финанси“ във ВУЗФ.

Спортният журналист крие новата си жена. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца – Гергана Гунчева, която обаче отиде в бТВ през лятото. Двамата пак се събраха, но на този етап само като колеги.

Те се разделят след двегодишни опити да съхранят семейството си, като през това време Петър се влюбил в Кристина. Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно. Двамата твърдят, че отношенията им стават все по-добри. 
Гергана споделя, че го обича като приятел и баща на децата й. Те не усещат раздялата им твърде много, защото живеят поравно и двамата.
Припомняме, че те бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с жените и все дели легло със засукани красавици. Той имаше кратка афера и с Виктория Петрова. Двамата обаче бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният журналист се залюби с Гергана Гунчева и й направи две деца.

Днес има нова млада и красива жена, която го дари с дъщеричка. Плейбоят успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 жени.
Източник: Уикенд
 

Петър Бакърджиев стана за резил