·         Топ продукти с намаления и специални жълти етикети за истинско пиршество по време на футболните дни 

·         Бира с до 41% намаление тази седмица

·         Футболните фенове имат възможността да спечелят топка с автограф на Христо Стоичков

Над 300 промоционални предложения за най-вкусното барбекю предлага Kaufland за Европейско първенство по футбол. До края на тази седмица всичко необходимо на футболните фенове може да бъде намерено в магазините на лидера в ритейла, като за удобство на клиентите големите намаления са маркирани с жълт етикет.

С 16% намаление са парти кюфтенца от собствената марка на Kaufland „Шеф Месар“, които са на цена от 4,99 лв., а кълцаният медальон за барбекю е 5,99 лв. Адана кебап „Шеф Месар“ от телешко и агнешко месо може да бъде намерен за 9,99 лв.

До неделя, 21.06., важат намаленията на бира с до 41% - Шуменско в 330 мл. стъклена бутилка за 0,75 лв. и 0,5 л бутилка КАМЕНИЦА за 0,99 лв. Специалните отстъпки с Kaufland Card са за всички бири Staropramen, които са с 30% намаление.

А за да е пълна насладата, футболните фенове имат възможността да се включат в игра, в която да спечелят топка с автограф на Христо Стоичков. В периода от 10.06.2024 г. до 07.07.2024 г. първата покупка за деня на стойност поне 20 лв. с използвана дигитална или физическа Kaufland Card, потребителите отключват възможност за завъртане на Колелото на наградите. Освен че могат да спечелят купон с 50% отстъпка за различни продукти, купон за продукти на стойност 1 стотинка, 50 стотинки, 1 лев или отстъпка от сметката, потребителите на Kaufland Card могат да си спечелят купон за участие в теглене за 1 от 100 златни топки с личен автограф от Христо Стоичков. Повече за играта могат да разберат на kaufland.bg.

Мега сделки има за всички клиенти на лидера в ритейла Kaufland от четвъртък (20.06.) до неделя (23.06.). Червените домати и луканковият салама Амбарица са с 50% намаление, 1 кг пилешки крилца са намалени на 5,99 лв., а сирене Албена е на цена от 9,99 лв.

Голямо разнообразие от атрактивни предложения за леки закуски, сочно барбекю, и освежаващи напитки могат да бъдат намерени на: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/obichash-football-poluchavash-football.html

Всички изгодни оферти, промо продукти и над 20 000 изгодни предложения с мега  сделки на хранителни и нехранителни артикули могат да бъдат разгледани в седмичната брошура.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът й към икономиката е 1.63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.