Поредна пернишка трагедия в кревата на Джулиана Гани ще развлича клюкарите тази есен. Силиконовата инфлуенсърка завъди нов любовник, който се подвизава в социалните мрежи с никнейм stoillov1, и изгони от къщи бащата на второто си дете Теодор.

 

За да е пълен цирка, Джулката прибрала дебитната карта на бившия си и отпрашила с новото завоевание на почивка.

 

В нощния хайлайф отдавна се мълви, че разтропаната парясница била поставила условие на Теодор, че ще спи с когото си иска, защото тя носи парите в семейството. Джулиана имала право да бръмчи по чужбина с богати любовници, както и да ходи по квартирите на бедни културистчета, които да чешат мръснишкия й нагон.

 

Нещастният баща на втория й син й Кай имал забрана да протестира и можел само да сменя памперсите на бебето, да се върти край печката и да си почесва рогата, гаврят се познати на двойката.

 

Панаир! Джулиана Гани си хвана нов тъпкач, изгонила Теодор гол като пушка (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

 

Сигурна, че и този път Теодор ще пази брачното ложе чисто докато я няма, Джулката отпрашила на поредната ваканция с новия си любовник stoillov1 преди дни. Излишно е да казваме, че овехтялата силиконка платила целия масраф и дори предвидила джобни за тъпкача си, докато двамата й сина и втория й мъж трябвало да се оправят както намерят.

 

Този път обаче Теодор не издържал на унижението и започнал да си пише с няколко мадами в Инстаграм като дори дръзнал да излезе на кафе с една от забивките си. В пристъп на ярост и алкохолно опиянение, той изпратил селфи на жена си за да й натрие носа.

 

Панаир! Джулиана Гани си хвана нов тъпкач, изгонила Теодор гол като пушка (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Смелостта обаче му изиграла лоша шега, защото още с кацането си на родна земя, Джулиана му събрала партакешите и го изритала от къщи гол като пушка, без да се трогне от плача на невръстния си син, който плачел за татко.

 

Сега клетият рогоносец ще трябва да си търси квартира и нова работа, а Джулиана Гани най-сетне е свободна птичка, издават информаторите ни от нощна София.