Загиналият е намерен от дъщеря си, която влизайки в дома им вижда баща си паднал на земята и в локва кръв. Трагичният инцидент е от Ирландия и поради убийството, причинено от кокошка предизвика голям медиен интерес.

Починалият Джаспър Краус се е намирал в дома си, когато е станал жертва на пернатото. Кокошката е успяла да му направи няколко рани по крака и явно е засегнала артерия, което е довело до бързото изтичане на кръвта. За съжаление човекът не е успял да реагира навреме и сериозният кръвоизлив е причинил припадане, а по-късно и смърт.

Дъщеря му е заварила парамедици да опитват да спасят ранения и да му оказват помощ. Те опитали да спрат кръвоизлива и да му направят реанимация, включително изкуствено дишане и масаж на сърцето. Опитите им били неуспешни и малко след това те констатирали смъртта на човека.

Потресената Вирджиния споделя, че баща й е бил с доста разклатено здраве, а също така е приемал и много медикаменти. Също и възрастта му е допринесла за ужасната развръзка.

По случая тече разследване и е назначена аутопсия, за да се установят безспорно точните причини за настъпването на смъртта. Д-р Рамадан Шатуан, който е извършил аутопсията смята, че пряката причина е сърдечна аритмия, съпроводена с коронарна атерома и кардиомегалия.

Източник: blitz.bg

Пълен ужас: Мъж бе убит от кокошка

Пълен ужас: Мъж бе убит от кокошка - Снимка 2