Прогнозите на астролозите сочат доста проблемен край на месец юли за две зодии.

 

Напук на очакванията им за летен отдих, се задават сериозни неприятности. Освен това предвид трудностите, пред които ще бъдат изправени се очаква и психиката им да се разклати доста сериозно.

 

Пълен ад до края на юли за 2 зодии

Ето и кои са двете зодии, които няма да са в никак изгодна позиция в края на месеца:

 

Овен

Завистниците ви ще направят всичко възможно да се провалите, което ще ни навлече сериозни неприятности. Бъдете особено внимателно да не ударите дъното, тъй като ще привлекат в тяхна подкрепа и хора, които са ви близки. Избягвайте да споделяте плановете си с когото и да било, само така никой няма да може да ви навреди, поне в това отношение. Не е изключено да се опитат да ви измамят с документи, така че не подписвайте нищо, преди да се консултирате с юристи.

 

Стрелец

Съществува сериозен риск да си спретнете грандиозен скандал с любимите ви хора. Фактът, че често пъти сте сприхави може да окаже негативно влияние на връзката ви. Съветът на астролозите е да успокоите нервната си система, тъй като в противен случай рискувате да останете сами.

Ако продължавате да упорствате, несъмнено ще се озовете в епицентъра на грандиозен скандал. Затова преди да кажете или направите каквото и да било, помислете внимателно.

Източник: jenata.blitz.bg