Вечерното съботно шоу на БНТ може официално да бъде обявено за предаването, което най-често сменя водещите.

 

В рамките на три години и половина посреща трети водещ от първото издание до момента.

След Митко Павлов и Ники Станоев, негов водещ вече е Орлин Павлов.

 

Орлин Павлов сменя в БНТ Ники Станоев

Орлин Павлов се очертава като най-универсалният артист в България – актьор, певец, танцьор, имитатор, успешен участник в риалити програми, печелил ВИП Брадър. Сега вече е и лице на вечерно развлекателно тв предаване.

 

Единствената позиция, която не бе заемал досега бе на тв водещ, но ето, че и това се случи. От БНТ съобщиха, че именно той е бил избран за лице на съботното вечерно предаване. Павлов сяда в стола на Ники Станоев, в който преди това стоеше Митко Павлов.

 

Павлов сподели, че няма да изпада в самоцелни опити да прави смешки, а ще заложи на приятни разговори в опит да стигне до информация, която не е споделяна преди. Първият му гост е съименникът му Орлин Горанов – певец и водещ на предаването „Последният печели“.

Зрителите се шегуват, че вероятно от БНТ имат слабост към хората, носещи името Орлин.

 

Вторият, който ще влезе в студиото ще е Андрей Арнаудов – продуцентът и водещ на „Фермата“ по bTV.

Павлов сподели, че има намерения да възроди своята група „Каффе“, която се разпадна през 2006 г. след скандал при избора на българска песен за Евровизия. Наскоро той сподели, че заради този скандал е бил без работа две години.

 

Ники Станоев бе водещ на предаването до 28 януари, когато гост в студиото му бе Анна Ангелова от предаването „Библиотеката“.

Той обаче планира голямо турне със собственото си комедийно стендъп шоу, с което възнамерява да обиколи страната.

 

В същото време новината, че Орлин Павлов става водещ на съботното вечерно предаване на БНТ бе посрещната с противоречиви чувства. На свой ред обаче Павлов е категоричен, че не може да се хареса на всички, но пък за сметка на това ще запази своята органичност.

Източник: Уикенд