През последните няколко години хитовият певец Орлин Горанов демонстрира пред цяла България и още едно свое умение – да води майсторски забавно-развлекателното предаване „Последният печели“, което напусна наскоро. След 22 септември ще го гледаме в „Пееш или лъжеш“ по Нова тв, където му е отредена специална роля.

 

Твърди, че сам се е отказал да води предаването, тъй като не разполага с нужното време. Готов е във всеки един момент да посъветва заместника си Камен Воденичаров, с когото са и приятели, ако има нужда.

Би се съгласил с най-голямо удоволствие, ако получи предложение да бъде жури в музикален формат. Определя работата с млади хора като изключително емоционално занимание, особено в тяхната сфера.

Споделя, че ще е специален гост в „Пееш или лъжеш“ и ще преценява дали участниците могат да пеят или не. Естествено накрая ще изпълни дуетна песен с този, когото е избрал.

 

Специалните гости на големия му концерт в НДК, ще са Орлин Павлов, Кристина Димитрова, Мариана Попова, Алекс Раева и Любо Киров. Отбелязва, че никога не се е старал да е №1 и да изпее всичко, дори напротив – изпълнява само песни, които му харесват. Ако текстът не го грабне, изобщо не се захваща.

 

Приема трудностите, с които се е сблъсквал като уроци на съдбата, които е трябвало да научи, за да продължи напред. Нищо в живота му не е било като по мед и масло, имало е и моменти, в които нещата далеч не са се случвали по начина, по който е очаквал. Но в крайна сметка всичко е окей и върви напред.

 

Признава, че не се е замислял как са го променили 50-те години на сцената, освен, че косата му е доста побеляла, но пък старите мъдреци казват, че всеки бял косъм е изживяно удоволствие. Затова е благодарен, че косата му е още на главата, пък макар и бяла.

Източник: Уикенд