Постъпката на 67-годишния певец Орхан Мурад не само е изключително подла, а и нанесе огромна рана на един от най-близките му хора – дъщеря му.

 

Той не само, че не я поздрави за раждането на внука си, а дори изтри всички поздравления в профила си в социалната мрежа.

 

Припомняме, че Сузанита роди на живо в социалните мрежи и разбира се получи множество благопожелания за първородната си рожба. Баща й също получи поздравления за първородния си внук, който носи името Матиас.

 

В следобедните часове на деня на раждането на Матиас, стената му преливаше от благопожелания. Малко по-късно обаче всички те бяха заличени до едно. Единственото, което може да бъде видяно на стената му към днешна дата, са анонси на бъдещите му изяви.

 

Очевидно мълвата за краха между баща и дъщеря, са абсолютната истина. Дори появата на нов живот не е успяла да стопи ледовете между двамата.

 

След като таткото на Матиас – Марк Славов съобщи благата вест, след него и 19-годишната му половинка пусна емоционален пост, посветен на раждането на първата й рожба.

Тя отбелязва, че Господ я е дарил с още един прекрасен мъж и от този ден отваря нова страница в живота – по-смислен, по-красив и по-различен от всякога.

 

Сузанита отбелязва, че е изключително благодарна за благополучното раждане, макар да се наложи да роди не по естествен път, каквото бе желанието й, а със секцио.

Източник: Уикенд

Орхан Мурад постъпи изключително подло с дъщеря си