Актрисата Саня Борисова представи дебютния си филм „Никога не е просто секс“. Бившата на Ники Илиев напълни 6 зали с ВИП гости, дошли да изгледат филма й. чаровницата признава, че сътворяването на лентата й е отнело година и половина от – времето от написването на сценария до премиерата й пред публика. Филмът е нещо средно между „Сексът и градът“ и „50 нюанса сиво“, но в побългарена версия. Наркотици, балони, алкохол, секс, тройки, садистични и мазохистични любовни ласки, както и красиви полуголи жени – това могат да видят зрителите.

 

Освен че е режисьор и продуцент, Саня играе и един от четирите главни женски персонажа – този на актрисата Мадлен, която е романтичка, преследваща „истинската“ любов, преспивайки с мъжете на първа среща. Мадлен уж не търси такива господа, но веднага след среща се хвърля в обятията им. Зрителите на „Никога не е просто секс“ могат да видят как Борисова си разменя ласки с някои от най-известните актьори. Саня демонстрира как прави секс с Башар Рахал и Иво Аръков, преди да срещне любовта. Мъжката част от аудиторията може да се наслади на формите на бившата на Ники Илиев и да я види в доста разкрепостена светлина.

Останалите три главни женски персонажа са тези на: Елена Петрова, Елеонора Иванова и Рая Пеева. Те влизат в образите на домакинята Мая, Вики – момичето, преследващо мечтите си в столицата, и Ира – бохем и богата наследница. И въпреки различията помежду им във филма, неспособността им да имат пълноценни семейни отношения ги обединява.

 

Елена Петрова не може да прелъсти мъжа си, който си има любовница, но пък от раз успява да преспи с градинаря и фитнес инструктора си, чиято роля се изпълнява от Ники Илиев. Къдрокосата актриса не остава по-назад от своята колежка и показва секси бельо, жартиери и плът. Младата Елеонора Иванова се влюбва в своя Мечо – Веселин Калановски, когото родителите на девойката наричат педофил. Над 40-годишната възрастова разлика не притеснява героинята Вики, която се отдава на страстен секс с Калановски, като в една от интимните им сцени той е с костюм на мечка. Слава богу, сексът с истински животни е спестен и виждаме само огромния Мечо, който се „труди“ над крехката Елеонора в различни пози.

Сцените с двамата актьори са сред най-забавните.

 

Разбира се, най-разкрепостената роля е за Рая Пеева, която влиза в образа на бохемката Ира. Богата наследница и абсолютен авантюрист по душа. Рая се превъплъщава в ролята брилянтно. Виждаме я как взима хапче екстази, целува се с жени и си пада по нестандартните неща в леглото, обича зрители на сексуалните й актове, както и вързани зяпачи с топче за уста (Ваll Gag), Партньор на Рая Пеева е Кирил Недков.

 

В лентата виждаме реклами на няколко магазина за дрехи, обувки, алкохол, бензиностанция, марка автомобил, верига за бързо хранене, сексшоп, оптики, столичен хотел, кафе, очна и дрематологична клиника, сладкарница и още куп фирми, както и гинекологична болница, която е най-необходима заради разюздания сексуален живот на момичетата.

 

Зрителят се чувства така, сякаш е отворил инстаграм профила на Теа и Наум Шопов, който прелива от реклами, досущ като във филма. Самата Саня Борисова признава, че по този начин е успяла да финансира продукцията си.

 

Въпреки всичките различия между Мадлен, Мая, Вики и Ира, все пак нещо ги обединява – неспособността им да имат пълноценни семейни отношения. Именно това единствено общо нещо между тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така разбират, че са в „кармични връзки” от минал живот – били са четирите жени на един мъж, когото са убили, и сега изплащат кармата си и започва търсенето на мъже.

 

Четирите актриси минаха по червен килим пред столично кино, като Елена Петрова се пошегува, че са като на „Met Gala” събитие, което се състоя преди дни. Саня беше заложила на червена дълга рокля с дълбоко изрязана цепка, Елена бе избрала класическа рокля в черно, Рая Пеева пък бе заложила на къса и секси рокля, а младата актриса Елеонора Иванова се появи с дълга официална рокля. Роберт Янакиев, Свежен Младенов, Веселин Калановски и Кирил Недков минаха по червения килим и изгледаха филма. Иво Аръков и Башар Рахал не успяха да пристигнат на премиерата, въпреки че участват в продукцията.

Режисьорката на филма раздаде на всички гости на премиерата презервативи.

Източник: Уикенд