Областният управител на Бургас Пламен Янев тръгна в детска школа по английски. Беглите познания в езика на Шекспир очевидно пречат на губернатора, след като се е наложило да започне от „А“ и „Б“, коментират местни зевзеци.

 

Според страницата на езиковия център, в който се обучава, областният управител е предпочел индивидуален курс. Може би причината е, че малко го е срам да се нареди сред децата, казват негови близки.

 

Областен управител тръгна на детски курс по английски

Пламен Янев е прилежен ученик, хвалят го учителките. За няколко месеца той е овладял спелуването, активно бори неправилните глаголи и перфектните времена.

По думите на Янев курсът е съобразен със специфичните му особености и затова в класовете се чувствал като риба в мътния Албион.

 

„За мен това бяха едни от най-приятните часове, в които често учението се превръщаше в свободни разговори по различни теми, което още повече спомогна за моето отпускане и постигане на поставените от мен цели“, казва губернаторът пред сайта на езиковия център.

Негови колеги от местната политика коментират, че курсът по английски със сигурност ще обогати  постната му биография, която включва чиновник в банков клон и 11 години обикаляне по партийни централи в търсене на изгоден пост.

 

Надеждата на бургазлии е курсът да е платен от заплатата на Янев, а не от държавните пари за региона, които и без това не достигат.

Източник: crimesbg.com