След редицата актьорски изяви в началото на февруари 43-годишният Орлин Павлов ни се представи в ново амплоа – на телевизионен водещ.

 

Той е новото лице на „Събота вечер с БНТ“. Той споделя, че с удоволствие приел да води предаването, тъй като е „симпатично, забавно и отпускащо“.

Не крие, че ще се търсят нови посоки и рубрики, но за момента посочва като най-голямото нововъведение в предаването себе си.

 

Новият водещ на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов: Вече не съм склонен да напусна България

Твърди, че не е имало напрежение между него и предишния водещ Ники Станоев. Видели се зад кулисите между последния и първия епизод на предаването. Приятели са отдавна и никога не е крил симпатиите към таланта на Станоев.

 

След като преди години бе водещ на всекидневното шоу „Точно така“ по PRO.BG, споделя, че живите предавания са много по-тежки. Щастлив е, че може да съчетава всичките си ангажименти, без да ощетява някого.

 

Смята, че е трудно група „Каффе“ да се възроди, но пък допълва, че няма невъзможни неща. Мечтае обаче да ги събере в предаването 20 години след издаването на първия им сингъл „Вместо мен“ и първия им албум и всеки от тях да разкаже с какво се занимава към днешна дата и как е минал животът му дотук.

 

По повод Св. Валентин крои планове двамата с половинката му Диана Великова да останат за ден-два насаме. Едва ли това ще се случи навръх празника обаче, тъй като 14 февруари и 8 март, са едни от най-заетите дни в календара му.

 

От висотата на годините си е категоричен, че не би изоставил България, нещо, което на 20 години би направил, без изобщо да се замисли. На 16 си мислел, че може да се установи в друга държава, където да се занимава с изкуство. Искал да се обучава в училище за мюзикъл в Германия, но не успял да вземе виза.

Източник: Уикенд