Красотата ще спаси света! Но едва ли и 49-ия парламент! Нова звезда изгрява на хоризонта и това е Звезделина Каравелова. Дамата влезе от листата на „Възраждане“ от Бургас. Дотук нищо лошо.

 

Отдавна обаче Каравелова стана обект на иронични подмятания. Бившата депутатка от „Възраждане“ Елена Гунчева разкри каква е по професия Звезделина. Секси дамата е сервитьорка с богат опит, диплома 4,28 и многобройни участия в конкурси за красота в района, пише в. „Галерия“.

 

Новият парламент: Сервитьорка с диплома 4,28 ще конкурира хостеса

Бърз поглед показва, че Звезделина фигурира сред отличничките на състезанията „Мис Свети Влас“ и „Мис Созопол“ през 2016 г. За нейно нещастие и двата пъти попада сред подгласничките на победителките, но не става първа.

 

Над 1000 души гледат Звезди по бански в Летния театър на Созопол, като водещ на конкурса е Искрен Пецов, а в журито блестят няколко известни светски личности.

 

После тя грейва в клип на бургаска певица, която прави кавър на хита „Деспасито“. Във видеото Звезделина размята голи бедра по морския бряг.

 

Явно, улисана в конкурси, новата депутатка няма време за учене, така че завършва средното си образование чак на 21 години. От дипломата й личи, че има тройка по български език, но пък е отличничка по рисуване. Явно по-малко ще пише закони, а повече ще говори за изкуство.

 

Според злите езици Звезделина завършва несебърското училище, известно с това, че приема всякакви типове от областта, които не могат да вземат диплома за средно на друго място.

 

Бившият икономически съветник на президента президента Радев, Илия Христозов, също бе провокиран от Каравелова и написа: „Законите могат да се коват само на добра наковалня…“

 

След годините на сервитьорство дамата се хвърля смело в политиката, като координатор на партия „Възраждане“ в Несебър.

 

Как се е озовала в партията, никой не знае. 

През 2021 г. блести на бунт на антиваксъри в Бургас.

 

Звезделина държи дълъг монолог за здравната система и ваксините. Каравелова смело се обяви срещу препаратите против ковид 19.

 

Нападките не пречат на красавицата да се озъби: „Благодаря на всички комплексирани, продажни, свръхамбициозни, но за сметка на това безкрайно неуспешни „личности“, които от вчера в жалък опит да си избият комплексите, давейки се в собствената си злоба, се опитват да ме атакуват и злепоставят, разпространявайки в социалните мрежи стари мои снимки от различни конкурси, всеки от които спечелен с приз. Аз не се срамувам от външния си вид и красотата си – напротив. Смятах да предизвикам същите да публикуват свои снимки по бански, но само при мисълта за гледката, получих рефлукс“, написа Звезделина.

 

„Тук само ще вметна небрежно, че преди 30 години краката на Наоми Кембъл бяха застраховани за 100 000 долара, аз не съм Кембъл, но съм със световните мерки, а дори бременна в шести месец изглеждам прекрасно (колкото и нескромно да звучи). За мой късмет зад приятната ми външност се крият интелект, смело сърце и несломим дух, които показвам и отстоявам, когато и където трябва“.

 

Всъщност Звезди беше бременна миналата кампания, но вече е родила и ще може да се отдаде на депутатството с пълна сила.

 

Дамата от „Възраждане“ ще прави сериозна конкуренция на красавица номер 1 на ГЕРБ – Славена Точева. Варненката отново би всички в партията по преференции. Бившата хостеса е известна с връзки с опасни мъже и с пълното си мълчание в парламента. Славена нито се изказва от трибуната, нито дава интервюта.

 

Но „Възраждане“ нямат конкуренция и на друго ниво. В парламентарната група на Костадин Костадинов вече има цяла семейна фракция.

Трима български патриоти са и братовчеди. Николай Дренчев, Димо Дренчев и Димчо Димчев влизат съответно от София, Перник и Кюстендил. Естествено, силата им идва от Николай, който е организационен секретар на партията и дясна ръка на Костадинов. Бившият военен пилот се прочу в тв интервю, в което съжали, че Путин не е прегазил за няколко дни Украйна.

 

Фамилията обаче остава без госпожа Красимира Цекова, съпругата на фамилния водач Николай Дренчев. Досега тя обикаляше най-различни листи на „Възраждане“, но явно е отстъпила място на братовчедите и този път не участва в изборите.

Източник: narod.bg