Малцина са наясно с факта, че младият актьор Павел Иванов, който беше избран за ролята на Георги Аспарухов – Гунди е бил иконом на своя учител Стефан Данаилов. Преди две години получава главна роля в хитовия сериал „Татковци“ на Би Ти Ви и хората бързо свикват с добрия ветеринар Тодор, който след като е останал вдовец, отглежда сам дъщеря си.

 

Тогава вече е бил избран за ролята на футболната легенда Георги Аспарухов в първия филм за живота му „Гунди – легенда за любовта”. Снимките на лентата започнаха преди дни на столичния стадион „Раковски”. Днес актьорът признава, че е посветил цели 6 години на подготовката си за този проект.

 

Новият Гунди бил иконом на Стефан Данаилов 

В последните 5 години от живота на Мастера неговият ученик е най- близкият му човек. Той поема грижите за Ламбо и когато здравето му окончателно го предава. Говори се, че бившият вече студент от иконом се е превърнал в болногледач на своя учител.

Младият актьор никога не е споделял това публично, но хора от обкръжението му разказват, че Ламбо се притеснявал да наеме жена, която да се грижи за него. Разчитал за всичко на Павел. Двамата участват заедно и в последното представление на Ламбо „Актрисата“, в което Данаилов е но само най-голямата звезда на сцената, а и постановчик.

 

Той е с него до последния му ден, като в същото време не си позволява да проиграе шансовете, които Мастера му дава. Освен на успехи в работата, днес той се радва и на щастие в личния си живот. С жената до него – балерината Марина Стоилова, се готвят за сватба. Двойката се сгоди в началото на миналата година, а в началото на тази се роди и първото им дете.

 

Актьорът не разкрива пола, нито името на бебето си, но е показвал в социалните мрежи как тренира с него, настанено удобно в кошчето. „Всичко е възможно“, е коментарът на Иванов.

Източник: Уикенд