Дните, в които живеем са белязани от ужаса, че натискането на едно копче, което да задейства ядреното оръжие, ще унищожи живота на планетата ни.

При все, че този страх не е изчезвал през последните повече т 70 години, сега той е по-осезаем от всякога.

Безумието започва още с атомните бомби, хвърлени над Хирошима и Нагазаки през 1945 г. и до наши дни надпреварата във въоръжаването не спира, дори придобива заплашителни размери, способни да ликвидират повече от една планета.

Тази безумна възможност поддържа винаги на дневен ред и темата за НЛО, които периодично изключват оръжията за масово поразяване на земята. През май тази година по време на американския Конгрес стана ясно, че НЛО са извели от строя десет ядрени ракети

В доклад от юни 2021 г. се посочва, че американските разузнавателни служби все още не могат да обяснят точно естеството на неидентифицираните летящи обекти. Докладът е основан на данни от случаи в периода ноември 2004 – март 2021 г. през това време са регистрирани 144 неидентифицирани въздушни явления с физически обекти, които не са произведени на нашата планета.

Пенсионирани военни твърдят, че извънземните демонстрират максимална активност именно в близост до складовете със смъртоносни оръжия.
На 10 февруари 1949 г. агентите, отговорни за сигурността на ядрените оръжия, стават свидетели на странно нощно явление – периодична поява на зелена светлина над тайните обекти. Светлината се движела с доста висока скорост. Тези светлини започват да се появяват в края на 1948 г., малко след изобретяването и тестовете на атомните оръжия. 

Пенсионираният капитан Робърт Салас разкрива за НЛО, влетял и задържал се над територията на базата, в която служил – военновъздушната база Малмсторм, Монтана.
НЛО-то се задържало известно време над базата, след което всички ядрени ракети били изключени. Седмица по-късно същата случка се повторила и на друго място.

Подобни случки са регистрирани и във Великобритания. Там НЛО изпуска лъчи светлина към базата, а в същото време по военното радио бива съобщено, че извънземни са кацнали в хранилището с ядрени боеприпаси.

Няколко подобни случая са регистрирани и в Русия, откъдето в момента идва най-голямата ядрена заплаха.
Източник: Уикенд
 

НЛО изключват периодично ядрените оръжия на Земята