Според запознати Николета Маданска крои планове да се върне отново в bTV напук на бившия си мъж Венелин Петков.

 

Докато той е напът да се пръсне от яд, че от шеф в медията е паднал до нивото на обикновен учител, то красивата му бивша половинка възнамерява отново да блесне в ефир. По всяка вероятност това ще се случи след Нова година.

 

За разлика от Венелин Петков, който бе уволнен от медията, Николета Маданска все още се води на работа там. Дори и bTV да има желание да я изрита, не може да го направи, преди малкият й син да навърши 3 години. Малко след като той навърши годинка, което ще се случи в края на декември, Николета планира да се върне на екран.

 

При все, че Антон Хекимян не е длъжен да я върне на старата й позиция, запознати твърдят, че по всяка вероятност ще го направи. И няма как да си позволи обратното, предвид факта, че Маданска има много фенове и няма как да бъде изпратена зад кадър.

Няма никакво съмнение, че завръщането й на малкия екран ще е много тежък удар по самочувствието на Венелин Петков, който продължава да се смята за враг номер едно на арменеца.

 

Няма никакво съмнение, че едва ли ще лети от щастие от факта, че жената, която го изостави блести отново в медията, в която обаче няма място за него.

Преди раздялата им се смяташе, че Николета Маданска ще прекрати договора си с bTV заради Венелин Петков, предвид факта, че той бе сред фаворитите за следващ шеф на БНТ..

Източник: Уикенд

Николета Маданска се връща на екран напук на Венелин Петков