Николета Маданска, която наскоро се върна на работа в bTV, е все така красива и чаровна, но сякаш изглежда изтощена и умърлушена. Предвид факта, че след раздялата си с Венелин Петков, е поела всички грижи по двете им отрочета Йоан и Михаил и няма никакво време за себе си, е напълно нормално да изглежда по този начин.

 

Преди броени дни, тя попаднала във фокуса на папараците и макар да била облечена елегантно, облеклото й не било особено топло. Николета била заложила на пола до под коленете, под която се вихрели ветровете, в съчетание с късо бежово палтенце. Звездата се била спряла на улицата и водела телефонен разговор, а същевременно тялото й потрепвало от студ. За да се сгрее, скръстила ръце, но това не й помогнало особено.

 

Хора от близкото й обкръжение издават, че раздялата й с Венелин била доста травмираща за спортната журналистка, която е доста чувствителна. Двамата бивши съпрузи водят жестока война а родителските права на хлапетата. Петков настоява да вземе да отглежда синовете си и междувременно постоянно залива институциите със сигнали за това колко лоша майка е довчерашната му половинка.

 

Приятели на журналистката разкриват, че тя е крайно разочарована от отношенията си с Венелин Петков. Към днешна дата се е съсредоточила основно около отглеждането на хлапетата си и работата си, което означава, че няма време за личен живот. Най-голямата й опора в момента, е майка й.

Източник: Уикенд