Неотдавна Николаос Цитиридис призна в предаването си, че е отстъпил годеницата си на приятел, с което хвърли обществото в шок.

 

Само няколко месеца, след като разтрогнали годежа, въпросната дама се загаджила с негов приятел.

Макар и да не бил във възторг от случващото се, Николаос не правил каквито и да било драми. А и нямал това право, предвид факта, че именно той инициирал раздялата.

 

Той се разколебал да сключва брак, когато търсили подходящо място за сватбата. Твърди, че променил бързо решението си, взимайки под внимание крехката си възраст – бил едва 20-годишен. Малцина са наясно, че той има зад гърба си доста успехи като репортер, издигнал се даже до парламентарен репортер.

 

Въпреки това предпочел стендъп комедията. Веднъж се престрашил и се качил на сцената на събитие за аматьори. След гласуване от публиката той заел първото място и спечелил награда в размер на 100 лева. Окуражен от успеха си, взел участие още три пъти в шоу за комедианти. След последния му триумф получил предложение от мениджъра на клуба да работят заедно.

 

Паралелно с това се занимавал и с журналистика, до момента, в който можел да си позволи да избере на кое от двете да наблегне.

Решил, че комедията му е по на сърце и така в продължение на две години се изхранвал само с участия като комедиант.

 

След този му творчески период едва ли би било изненада за някого, че бил избран за водещ на вечерното шоу на bTV. Той се сдобил договор само след няколко пробни епизода, макар това да не влизало в първоначалните му амбиции.

 

Мечтата на Цитиридис е да направи турне в страната, което да завърши с голямо шоу в София. За момента обаче все още не е ясно кога ще се престраши да реализира това си намерение.

Източник: Уикенд

Николаос Цитиридис с разтърсващо признание