Николаос Цитиридис най-после призна, че не просто се среща, а живее под един покрив с Боряна Братоева.

 

Това се случи в празничното издание на вечерното шоу на гърка по bTV навръх Нова година. Водещият и актрисата за пръв път се появиха по телевизията като двойка.

 

Признанието, че дели едно жилище с Боряна Братоева, дойде около месец, след като Николаос Цитиридис случайно изпусна в ефир, че тя е жената до него. Двамата дълго се стараеха да пазят връзката си в тайна от широката общественост, въпреки че всички отдавна знаят за нея.

 

Николаос Цитиридис: Да! Живея с Боряна Братоева!

Тайната официално бе разкрита при гостуване в шоуто на гърка на Радина Думанян – колежка на Братоева в пловдивския театър. Водещият каза, че познава мъжа й, а тя пък от своя страна познавала Боряна. По този начин той за пръв път публично потвърди слуховете, че е с актрисата.

 

В новогодишното шоу пък потвърди още един слух около връзката си – че не просто се среща, а живее със звездата от сериала „Съни бийч“.

„Много добре знаете, че аз обожавам тъпите смешки и те никога не могат да ми писнат. Има един човек обаче, който се е наслушал на тъпи смешки. Не по желание обаче – аз живея с нея. Много малко хора се изправят срещу половинките си, ние ще го направим навръх Нова година“, каза Николаос и покани в студиото Боряна Братоева. Това беше първото му появяване пред камерите с нея като жената, с която дели жилището си.

 

Двамата застанаха един срещу друг и трябваше да разказват вицове, опитвайки се да не се разсмеят. Състезанието спечели Боряна, но така и не стана ясно дали това бе планирано по сценарий или не. Пролича обаче, че двойката все още се страхува да демонстрира чувства пред телевизионните камери. И на двамата им личеше притеснението. Не посмяха дори да се прегърнат, както обикновено правят хората, които живеят отскоро заедно.

 

След края на играта, Николаос целуна само ръката на Боряна, а след това челото й, но през цялото време и двамата изглеждаха сковани.

От началото на връзката им до новогодишното предаване, актрисата отказваше да коментира връзката им. Той пък споделяше, че е обвързан, но не и с кого.

В началото на септември двамата се показаха за пръв път като двойка на партито на медията по случай новия сезон.

Източник: Уикенд