Съвсем скоро Ники Кънчев ще има двоен повод за почерпка. Запознати издават, че Мистър Стани богат ще води отново любимото си предаване, направило го популярен преди години. Същевременно е успял да договори такъв хонорар, че няма как да не празнува. Ники Кънчев поема „Стани богат“ от Михаил Билалов срещу „скромната“ заплата от 20 бона.

 

След като bTV дълго време не откриха правилния човек, който да замести Билалов, са стигнали до най-естественото решение в този случай, а именно Ники Кънчев да седне отново на стола.

Мистър Стани Богат е първият водещ на шоуто у нас.

 

След като през миналата седмица бил забелязан на няколко официални срещи в медията, той потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върне в „Стани богат“.

Водещият не крие разочарованието си от Нова тв, която спря викторината му „Голямото преследване“ още след първия сезон, за да върне в ефир изтупаното от праха предаване „Сделка или не“ с Ненчо Балабанов. Предвид добрия рейтинг на „Стани богат“, Кънчев така и не получи логично обяснение за свалянето на предаването.

Ники Кънчев се завръща на бял кон в „Стани богат“ срещу баснословна заплата

Последният удар срещу Ники Кънчев от страна на Нова тв бил нанесен с новогодишната програма на медията. Според първоначалната идея, тя трябвало да се води от Гала и Ники Кънчев, но в последния момент той бил заместен от Валери Божинов. След това прецакване, Кънчев взел категоричното решение да си тръгне от медията и да се присъедини към конкурентната bTV като новият-стар водещ на „Стани богат“.

 

Ники Кънчев определено няма да има право на грешки с баснословната заплата, която е договорил. Същевременно bTV не искала да се лишава и от Билалов и се чудели какво предаване да му измислят, за да го запазят като лице с много фенове, вдигащо рейтинга им.

 

Новоназначеният програмен директор на bTV – Апостол Пенчев, който я ръководеше преди десетина години, прави тотално преразглеждане на програмите, така че в момента не е като да няма предавания без водещи. Въпросът е кое от тях ще е най-подходящо за Билалов. Мълвата носи, че самата рокада на звездите в „Стани богат“ е станала именно по идея на Пенчев, който бил амбициран до година да върне първото място на bTV в тв класацията у нас, вадейки я от летаргията, в която е изпаднала напоследък.

 

Новият телевизионен сезон в медията се очертава изключително силен с двата български сериала, стартиралото още на Нова година предаване „Кой да знае?“ и завръщането на „Денсинг Старс“ и „Аз обичам България“, както и със скорошното завръщане на Ники Кънчев.

 

В същото време в Нова тв се забелязва умора и нелогични управленски решения, така че е много вероятно това да се отрази в най-скоро време и в рейтингите на медията.

Източник: Уикенд