Въпросът дали съществуват други разумни форми на живот във Вселената е винаги интересен и запленяващ.

 

Във всички части на света редовно се публикуват примери от древни текстове, които посочват контакти между хората и различни същества. През последните години се откриват и разсекретяват документи на американски и руски разузнавателни служби, които обсъждат феномена с НЛО и извънземни същества. Въпросът се държи в строга тайна, но когато след десетилетия тези материали изтичат, откъси от информацията за пришълци и извънземни кораби стигат до медиите.

 

Невероятно, но факт! Извънземните раси на Земята са над 80

В някои от разкритите страници от документите на ФБР се описват човекоподобни същества, които пристигат в Сан Франциско с цел да се установят на Земята. Според информацията, тези същества пристигат от планета, подобна на Земята, използвайки някакъв вид дисково превозно средство.

Според описанията, съществата комуникират може би чрез телепатия, въпреки че не се предоставя конкретна информация и заявяват, че тяхната мисия е миротворна.

 

В документа на ФБР се отбелязва, че посетителите имат намерение да се установят на нашата планета. Те са човекоподобни, но много по-високи. Дискът излъчва някакъв вид непозната за хората енергия.

 

Всичко това напомня признание на астронавта от мисията Аполо 14 Едгар Мичъл (1930-2016), който години наред твърди, че не сме сами във Вселената. Именно Мичъл обявява категорично, че е открит катастрофирал космически кораб с тела на НЛО в него. Астронавтът казва още, че извънземните много отдавна посещават нашата планета.

В доклад на председателя на руската комисия за изучаване на аномалните явления Евгени Литвинов се посочва, че пришълците отдавна са на Земята и живеят сред хората.

 

Предполага се, че съществуват множество различни видове извънземни цивилизации, като някои от най-висшите от тях присъстват на Земята от дълго време. Литвинов отбелязва, че тези твърдения са документирани в скални рисунки, митологии, легенди и религиозни учения, но често най-убедителните доказателства се пазят в тайна. Според него, има над 80 извънземни раси, които пристигат на Земята, предимно от съзвездия като Лира, Голямо куче, Телец, Орион, Дракон, Кентавър, Лъв и други, които са от най-близкия квадрант на Млечния път.

 

Това са интересни хипотези и виждания, които са предмет на различни изследвания и тълкувания. Въпреки че има редица сведения и свидетелства, които подкрепят тези твърдения, не съществува научно одобрена и окончателно потвърдена информация за съществуването на извънземни цивилизации и техния контакт с нас. Темата продължава да бъде предмет на дебати и изследвания.

 

В доклада на Евгени Литвинов се описват различни видове "невидими извънземни". Според него една от групите, са биороботи, представителите на които са известни като "мъже в черно" и притежават специални функции, които не са подробно описани в доклада. Въпросът дали филмът "Мъже в черно" отразява истината за тази група извънземни не е посочен в доклада.

 

Друга група извънземни, според доклада, са тези, които външно много наподобяват хората и имат способността да приличат на тях, като пример се посочват рептилоидите. Третата група е съставена от хора, които се появяват на Земята от бъдещето. Съществуват и двойници-клонинги, които са енергийни копия на определен човек. Освен това, съществуват и така наречените "звездни деца" и хибридни същества. Според доклада има и извънземни, които имат способността да заселят човешки тела.

 

Тези твърдения представят хипотези и виждания, които не са научно потвърдени и продължават да бъдат предмет на спекулации и дебати. Важно е да се има предвид, че липсват научно обективни доказателства, които да потвърдят или опровергаят съществуването на такива видове извънземни същества и техния възможен контакт с нас.

 

В руския доклад се посочва, че извънземните раси на Земята са изключително мирни. Те се опитват да помогнат на човечеството с каквото могат, предотвратявайки най-ужасните природни бедствия и сблъсъци.

 

Действат по висши вселенски закони, според които нямат право грубо да се намесват в развитието на земното общество. Говоренето за агресивност на извънземните е необходима само на силите, които се стремят да държат в подчинение масите. За тази цел са измислени религиите, а самите извънземни са превърнати в приказни герои. Тъй като вече е трудно да се скрива истината, се прибягва към създаване образа на „страшните извънземни“.

 

Висшите раси на извънземни, присъстващи на Земята, никога няма да допуснат извънземни агресори, отбелязва Евгени Литвинов. Той набляга на това, че извънземните изпълняват ролята на пожарникари и линейки, понякога предотвратявайки ядрена война, понякога унищожавайки метеорит, но като цяло без груба намеса в живота на човечеството. В доклада си капитанът изразява съжаление, че съзнанието на земните жители все още е твърде примитивно, поради което не може да се очаква официален контакт с извънземни в близко бъдеще.

Източник: Уикенд