Неустоимите предложения валят като есенен дъжд в новата брошура на Техномаркет, от където можеш да се снабдиш с най-добрите уреди за уютен и чист дом, за вкусна трапеза, както и за още повече красота.

 

Уредите на Gorenje правят живота ти по-лесен и приятен! Вземи сега пералня, сушилня и комбиниран уред с 5 години гаранция и множество страхотни функции, за да се погрижиш за дрехите си подобаващо!

 

Пералнята GORENJE WNA84AWIFI е с впечатляващите 1400 оборота, енергиен клас А, 15 програми, LED-дисплей, инверторен PowerDrive мотор, умно Wifi управление, както и функциите SteamTech, SterilTub, SoftSound, AddClothes, ExtraHygiene, както и защита от деца и ниско ниво на шум. Всичко това, само в Техномаркет може да бъде закупено на цена от 699 лв., или за 21.55 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Сушилната машина GORENJE DHNE83 пък в новата дигитална брошура на търговската верига идва за 869 лв., с цели 100 лв. намаление, или за 26.79 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А+++, 15 програми, функция против намачкване на дрехите, Auto Drain, Air refresh, АutoDry и ExtraHygiene и осигурява перфектно изсушаване, а дрехите излизат почти готови за обличане.

Комбинираната пералня със сушилня GORENJE WD2A164ADS/A предлага отлично изпиране и изсушаване само с един уред и то на изгодната цена от 949 лв., или за 29.26 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Капацитетът на пране е 10 кг., а на сушене - 6 кг., оборудвана е с 15 програми, отложен старт, инверторен PowerDrive мотор, SteamTech, програма за ефективно премахване на петна Power JetWash, QuickWash 15', анти алергенна програма и ниско ниво на шум за едно тихо и чисто изживяване. 

 

 

Почистването на домакинството вече е бърз, лесен и приятен процес с прахосмукачките Samsung! Спести време и усилия – разгледай практични и функционални прахосмукачки и ги вземи на страхотни цени и на изплащане с 0% лихва от Техномаркет!

 

Уникалната прахосмукачка SAMSUNG VS20A95943N/GE Bespoke Complete Extra надминава и най-смелите ни представи за почистващ уред със своята многофункционалност и висока технологичност. Тя е оборудвана с почистваща станция ALL IN ONE CLEAN STATION™ за контейнера за боклук, многостепенна филтрираща система MULTI-LAYERED FILTRATION SYSTEM, дигитален инверторен мотор с 3D вентилатор, мултициклонна архитектура на филтъра JET CYCLONE, олекотен дизайн от 1,44 кг., четка JET DUAL BRUSH за килими и твърди подови настилки, както и четка SLIM ACTION, накрайници за домашни любимци, за процепи, както и комбиниран и гъвкав накрайник. Това чудо на домашното почистване само сега може да бъде закупено от Техномаркет на цена от 1549 лв., или за 47.76 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Безкабелната вертикална ръчна 2в1 прахосмукачка SAMSUNG VS15A6031R1/GE JetTM 60 Turbo пък улеснява почистването на дома с автономна работа за цели 40 минути, въртяща се на 180 градуса четка Jet Fit и системата Jet Cyclone - мултициклонен филтър, на страхотната цена от 489 лв., или за 15.08 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Бюджетната прахосмукачка SAMSUNG VCC43Q0V3D/BOL идва само за 135 лв. с отлична мощност от 850W, а на изпращане може да бъде ваша за 23.85 лв./месец с 6 вноски.

 

Разгледай и грабни многофункционални съдове за готвене Tefal Ingenio Emotion! С тях можеш да правиш всеки основен процес в приготвянето на ястието - на котлон, да печеш във фурна и дори да съхраняваш останалата храна в хладилника! Лесно и удобно – вземи сега от Техномаркет на супер цени и на изплащане с 0% лихва! 

 

Готвенето ще стане още по-функционално, вкусно и красиво с комплекта тигани TEFAL L897DS04 INGENIO EMOTION, който включва 13 съдове за приготвяне на храна на цена от 199 лв., което е двойно по-евтино от стандартната цена.

Той съдържа 4 броя тигани съответно с размери 22 см., 24 см., 26 см. и 28 см., 3 касероли, всяка с диаметър 16,18 и 20 см., една подвижна дръжка, 2 пластмасови капака и 3 прибора за готвене. Те са подходящи за всички видове котлони, както и за поставяне в съдомиялна машина, изработени са от титаниева незалепваща повърхност и са снабдени с технология Thermo-Signal™.

 

Тенджерата под налягане TEFAL P2584401 SECURE TRENDY AQUA 

само в настоящата брошура се предлага за 129 лв. и е с вместимост от 8 литра, подходяща е за индукционен, газов, електрически, керамичен и халогенен котлон, снабдена е с кошница за задушаване на пара и надежден капак, изработен от висок клас пластмаса. На изплащане тенджерата под налягане може да бъде ваша за 22.79 лв./месец с 6 равни вноски. 

 

Мечтаеш за гладка кожа БЕЗ болезнени процедури? Довери се на Philips Lumea със SkinAI функция за анализ и насоки по време на третиране! С него ще постигнеш дълготраен ефект, за да се чувстваш още по-уверена!

 

Фотоепилаторът PHILIPS BRI973/00 може да бъде твой за 799 лв. в новата електронна брошура на търговската верига или за 24.64 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Уредът разполага с 450000 броя импулси, капацитетът на батерията е 4000 MAH, оборудван е с 5 настройки според типа кожа и има 4 интелигентни приставки за тяло, бикини зона и подмишници.

 

Интелигентният фотоепилатор PHILIPS BRI949/00 пък разполага със сензор SMARTSKIN, приложение LUMEA IPL, тример тип писалка SATIN COMPACT и 450 000 ИМПУЛСА, както и приставки за всички зони, включително и най-деликатните. Цената също си заслужава - 819 лв., или за 25.25 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Фотоепилаторът PHILIPS BRI940/00 е снабден с вграден UV-филтър, предпазващ кожата от UV-светлината, 5 настройки за светлинната енергия, регулируеми според типа кожа, вградена система за безопасност, предотвратяваща случайното генериране на импулс, сензор, който безпогрешно установява цвета и тона на кожата, както и сензор SMARTSKIN за желаната настройка. Ефикасният уред се предлага в Техномаркет на цена от 599 лв., или за 18.47 лв./месец на изплащане с 48 вноски.