Водещата на предаването „Лице в лице“ по bTV Цветанка Ризова хвърли всички зрители в шок.

Тя се появи в ефир с брачна халка на безименния си пръст в последното предаване, преди да излезе в летен отпуск.

Това наведе зрителите на мисълта, че тв водещата е сключила тайно брак с половинката си – адвокат Красимир Недев.

Нещо горещо се случва в живота на Цветанка Ризова

Венчалната халка на безименния й пръст направи силно впечатление, защото Цветанка Ризова досега никога не е носила каквито и да било пръстени.

Появата на халка на безименния пръст, където по традиция се носят венчалните халки накара всички да си мислят, че се е венчала тайно на 57-годишна възраст.

Предполага се, че бракосъчетанието е било през юли и се е състояло в тесен семеен кръг. Двамата с адвоката са заедно от около година. Красимир Недев оповести връзката си с Цветанка Ризова в началото на годината в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Тогава той публикува обща снимка, на която позират с тв водещата на неговия мотор.

Адвокатът е толкова запален рокер, че дори е убедил Цветанка Ризова да започне да се вози на две колела.

Припомняме, че двойката бяха засечени за пръв път заедно през миналото лято, когато тя го заведе на премиерата на книгата на бившия министър на културата Петър Стоянович в двореца „Врана“.

От близкото обкръжение на двойката издават, че двамата са изключително щастливи. Цветанка Ризова споделяла, че най-после е успяла да открие любовта на живота си. Именно силните чувства помежду им са ги мотивирали да преминат към по-сериозна крачка, каквато е сключването на брак.

Както вече е известно, Красимир Недев има две деца от предишния си брак, а Цветанка Ризова има син от брака си с бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се разведоха след дългогодишен щастлив брак. Причината за развода им бе фактът, че телевизионерката се залюби с д-р Венелин Йолов, който бе с малко повече от десетилетие по-млад от нея. Връзката им приключи след двугодишен романс, но така и не стана ясна причината за раздялата им.

Преди време мълвата носеше, че телевизионерката е в близки интимни отношения с Валери Симеонов, но и двамата категорично отрекоха това да е истина.

Източник: Уикенд