При все, че новият сезон на шоуто „Ергенът 2“ все още не е стартирал, вече се спрягат имената на финалистките.

 

Мълвата носи, че това са гримьорката Айлин Бобева, която се изявява и като Инстаграм модел и бесарабската българка Ирина Карабаджак. Според запознати и двете са били сред фаворитките на Евгени Генчев, но на финала е останала само Ирина.

 

Неподозирана изненада дебне в „Ергенът 2“

Припомняме, че сезонът бе заснет в Турция пред есента. Зрителите ще могат да го гледат от 21 февруари по bTV. Лицата на участничките вече са известни от рекламите, които вървят в ефира на медията. Докато някои са по-познати за широката общественост, то други тепърва ще набират популярност.

 

Сред момите, борещи се за сърцето на Евгени са фолк певиците Джия и Крисия D, както и Мис Вселена България 2022 – Кристина Пламенова. Предвид факта, че двете певачки нямат запомнящ се хит до момента, по всяка вероятност ще използват предаването за ракета носител.

 

В кратките видеореклами се вижда и лицето на плюс сайз модела Пам Велидис, чието истинско име е Пламена Великова.

 Гримьорката Айлин Бобева и бесарабската българка Ирина Карабаджак със сигурност стигат много напред в надпреварата за сърцето на „Ергенът“. Двете имат и голяма визуална прилика – тъмни коси и сини очи.

 

Наскоро Благовеста Бонбонова от първия сезон се изпусна в подкаст, че Евгени е срещнал любовта сред участничките.

В промоклиповете пък се чуват думите му: „Обичам те! Искам да си моя жена!“.

 

Кратка справка сочи, че след като се е завърнала от Турция, Ирина е започнала да пуска любовни послания и многократно е показвала букети цветя, подарък от мистериозен мъж.

Освен множеството романтични излияния, тя е добавила и музика – изпълнение на дуото 2CELLOS, с което Евгени ходи по концерти.

 

Всички тези факти някак си навяват на мисълта, че точно тя е актуалната дама на сърцето на Евгени.

Източник: Уикенд