Актьорът Ненчо Балабанов яхна гребена на вълната през 2015 г. с рубриката му „faceБойко“ и участието му в „Като две капки вода“.

 

Именно така пред зрителите се разкри огромния му имитаторски талант и към днешна дата почитателите му наброяват цяла армия. Той пък не спира да ги радва с нови проекти, някои от които сценични.

 

Ненчо Балабанов: Прекрасно е да споделяш живота си с любим човек

След като на 24 септември сключи брак с Катрин, отбелязва, че е много добре и допълва, че не е страшно да си женен. Дори окуражава хората, които се страхуват да направят тази крачка, разкривайки, че е прекрасно да споделяш живота си с любим човек. Двамата с Катрин са щастливи, че са сключили брак и смятат, че той е подсилил допълнително връзката им. Така  че всичко му е прекрасно на Ненчо Младоженчо, както се шегуват с него колегите му в Капките.

 

По отношение на шестдневната им почивка в Париж, Балабанов отбелязва, че това е било само репетиция за меден месец. Тя е била и сватбеният им подарък от техни близки. Същинският им меден месец бил в края на януари на истинско райско място. Категоричен е, че голямата любов дава криле и тя е най-верният път, мотиватор за всичко, което човек прави. За себе си казва, че е много вдъхновен от това, което му се е случило.

 

Дори е готов да стане баща за втори път. Категоричен е обаче, че фактът, че е семеен в никакъв случай не може да го промени към по-лошо. Напротив – може само да го направи по-добър човек.

 

17-годишният му син Богомил е в много добри отношения с новата му съпруга Катрин. Двамата се разбират от момента, в който се запознали. Родителите и на Ненчо и на Катрин се радват на любовта им и им стискат палци винаги да се обичат така.

 

След месец ще навърши 43 години, но все още не може да повярва, че е на толкова, защото се чувства като на 22. Предполага, че усещането му за младост се дължи на желанието му да бъде много здрав и да пращи от енергия, да се движи и да спортува. Очаква с нетърпение да се затопли времето, за да яхне мотора си.

Източник: Уикенд