Ненчо Балабанов е баща на 17-годишен син на име Богомил и наскоро показа снимка с него в социалната мрежа.

 

Почитателите на актьора се умилиха колко много си приличат. Момчето е от бившата му съпруга – преподавателката Ралица, с която са разведени отдавна. Младежът догодина ще бъде абитуриент и вече е самостоятелен.

 

Ненчо Балабанов изпраща син абитуриент

Ненчо и бившата му взели решението да се разделят през 2014 г., когато бракът им се изчерпал. Балабанов не крие, че тога преживял тежък период. Към днешна дата двамата с бившата му съпруга вече могат да си говорят спокойно. Определя отношенията им като приятелски и супер зрели. Дори е щастлив, че майката на сина му е изключително умна и интелигентна жена. Макар да са се разминали след 12 години съжителство и 7 години брак, са си дали много. Въпреки старанието на двамата родители, Богомил не приел лесно разлъката им и дори стигнал до емоционален дисбаланс.

 

Имитаторът на Бойко Борисов многократно е споделял, че мечтае за още един наследник. Той сключи брак с хубавицата Катрин Русева, която също копнее за бебе. Започнали да работят по въпроса още след сватбата, но е божа работа кога ще се появи плодът на любовта им.

 

Балабанов не крие, че се надява вторият му брак да е успешен и да издържи житейските изпитания. При все, че Катрин е с 13 години по-млада от актьора, двойката са категорични, че разликата във възрастта им не е проблем. Ненчо не крие, че Катрин се е появила в живота му във възможно най-подходящия момент и успяла да извади на показ най-романтичната му страна. Определят като плюс във връзката им факта, че и двамата не са ревниви.

 

Не крият, че много искат да се сдобият с дъщеричка. През смях отбелязват, че и момче да е, няма да го върнат.

Източник: Уикенд