Актьорът Ненчо Балабанов, който напоследък се изявява и като тв водещ, ще става баща на дъщеря. Съпругата му Катрин Русева вече е в края на бременността и се подготвя за раждането като посещава лекции за бъдещи майки. Терминът ѝ е в края на октомври – началото на ноември, така че бебето ще се появи на бял свят до броени дни.

 

То ще е първа рожба за Катрин и втора за Ненчо. Русева съобщила по изключително специален начин за бременността си. Ненчо пък признава, че като научил стоял 10 минути с отворена уста. Бъдещата майка запазила места в ресторанта, който посетили след сключването на гражданския брак, а на актьора и през ум не му минавало каква изненада го очаква. Синът му Богомил също останал много щастлив от радостната вест и очаква с нетърпение появата на бебето на бял свят.

 

Ненчо Балабанов чака бебето всеки момент

 

Двойката все още обмислят име за детето като за момента вниманието им е насочено върху няколко варианта. На окончателния обаче ще се спрат след раждането на бебето. Семейството вече е получило първите подаръци за дъщеря си от сестрата на Катрин, която им е подарила дрешки. Започнали са и с покупките като вече имат налични люлка, бебешка количка, биберони и шишета.

 

Макар актьорът да говори с много любов за очакваната дъщеричка, не пренебрегва и сина си, който догодина ще е абитуриент.

Баблабанов и бившата му съпруга Ралица, взели решение да се разделят през 2014 г., когато усетили, че бракът им е изчерпан. Актьорът не крие, че тогава преживял много тежък период. В този ред на мисли много се надява вторият му брак да е успешен и да издържи на житейските изпитания.

Източник: Уикенд