Всичко е част от подготовката за лятното и турне, което тръгва из България. То ще премине през 13  града. Това е първото по-мащабно пътешествие на певицата, което носи името „Любов“.  Тя е щастлива, че ще може да го съчетае с участието си в „Гласът на България“.

 

Мария толкова се вманиачила покрай живата си среща с публиката, че се подложила на зверски глад и вода. Сега обаче се радва, че вече може да носи разголени дрехи без притеснение. Сподели в Инстаграм, че за драстичното отслабване виновник е д-р Ирина Шаркова.

 

Нечувано: Вижте на какво заприлича Мария Илиева

Коментарите за новината не закъсняха. Феновете я оплюха, че краката й са къси. Казват също, че без грим трудно някой би я познал. Някои дори я обвиниха, че е пила лекарства за диабетици по примера на много родни звезди. „Прилича на пони“ – пошегува се друг коментатор в мрежата.

 

Всички знаем, че ударното сваляне на килограми е най-малкото доста опасно за здравето. Последиците понякога са пагубни за цял живот.

 

Към ден днешен Мария Илиева е една от най-обичаните изпълнителки в българската музика. Тя обаче споделя, че е преживяла доста трудно начало. Изпитвала страшна сценична треска. Ръцете й се потели от ужас дали ще може да се справи.

Източник: hotarena.net