Белослава се оказа фаталната певица. Наскоро тя бе уловена да шофира с 1,2 промила алкохол в кръвта, а отказа кръвна проба, което предполага, че е била и надрусана.

Това обаче не е първият път, в който Бела гази закона. Още през 2005 г. го е направила, когато заедно със съпруга й Евгени Йонов – Слона заграбват близо 9 декара от Витоша, за да си построят мечтаната къща.

Тогава мнимата организация „Геофорум Витоша“ с писмо до Министерството на околната среда и водите иска изключване на два парцела от защитените видове, които се водят природен парк. Това са терен до улица „Беловодски път“ и парцел над Киноцентъра в Бояна между улиците „Лешникова гора” и „Николай Бинев”.

В крайна сметка първият парцел губи статута си, незнайно как, и става собственост на Белослава и мъжа й. Той е с размер от 7,9 декара.

Започват поредица от дела, които приключват на 2 януари 2018 г., когато и двата парцела са прехвърлени окончателно към имотите на Белослава, макар да няма аргументи в тази посока. Счита се, че певицата и съпругът й са извадили огромни пачки, за да си осигурят част от Природен парк „Витоша“.

Очевидно Белослава няма закона за нещо, което трябва да се спазва. Тя се счита за недосегаема от него. Самият факт, че не даде кръвна проба, говори, че не се разкайва за пиянската си изцепка, а само гледа как да се отърве от наказание.

Източник: Narod.bg, Crimesbg.com