Няма и помен от скромния и добър Ивайло Захариев, който беше девествен до сватбата си. Сега има един арогантен мъж, приближаващ 40-те, който мисли само за пари.

Това се потвърждава от факта, че актьорът не се подвоуми да осъди телевизията, която го направи звезда, а именно БНТ. Там се излъчва сериалът „Под прикритие” в продължение на много години, но Иво не е доволен от заплащането.

Вместо да се радва, че го даваха на екран и БНТ му отвори вратите към други сериали и филми, той ламти за още и още пари. Нещо, което е в разрез с християнските ценности, а Ивайло не спира да парадира колко е набожен и варващ.

Захариев спечели на първа инстанция делото срещу телевизията-майка и съдията отреди той да получи 50 000 лв. обезщетение. Предстои обжалване.

Негодуванието на актьора дойде оттам, че според него БНТ е скрила част от приходите си от сериала и така е платила по-малко не само данъци към държавата, но и хонорари на екипа на сериала. Както е известно, процент от печалбата отива в продукцията.

Освен това Захариев твърди, че БНТ не му плаща нищо при всяко повторение на „Под прикритие”. В момента сериалът пак върви, но не се плаща на екипа му нищо допълнително, а е заложено в договора.

Все пак, дори да има съдебно право, единствено много набожният Ивайло Захариев съди БНТ. Останалите явно са над нещата и може би не са забравили какво направи тази телевизия за тях.

Говори се, че Иво така ламти за пари в момента, защото втората му съпруга Станислава иска да си правят бебе. Той вече има две деца от предния си брак, а тя едно отпреди това, но сега двамата желаят да имат и общо дете, за да скрепят брака си още повече.

Източник: Criemesbg.com